Wednesday, December 23, 2009

Julhälsning från familjen Bark
På årets bild ser ni oss på vår höstlovssemester på Gran Canaria. Vi var där för en veckas sol och bad, tillsammans med Gunnars lillebror med familj. Det var perfekt uppladdning inför den mörka vintern.

Annars har 2009 varit ett ganska normalt år, då barnen, men inte Ia&Gunnar förståss, blivit ett år äldre... Ia håller sig ung genom att träna och tävla i multi-sport, orientering och löpning. Placeringarna 83:a respektive 38:a bland alla damer i Göteborgsvarvet och Lidingöloppet visar att övning ger träning :-). Men tuffast var nog fjällorienteringen Hemavan i Juli, då Ia och hennes kompis under 24 timmar sprang till kontroller på toppar och i dalar. Gunnar åldras kanske fysiskt..., men håller sig ung genom att reta barnen och vara ”piiinsam”. Han blev avdelningschef och åkte till sin nya grupp i Kina i oktober. Varken svininfluensa, ”traditionell” kinesisk mat eller farliga taxichaufförer kom åt honom, trots flera försök.

Caroline går nu i 5:an och börjar bli tonåring, med allt vad det innebär... Hon orienterar på sommaren, och kör handboll och friidrott på vintern. Inte konstigt att pappa är chanslös mot henne i löpspåret. Linnea går i 2:an och skriver snyggare än läraren. Hon är mest ordningssam av tjejerna, och har koll både på sina och systrarnas (och pappas) saker och uppgifter. Hon orienterar, gympar och friidrottar med stor koncentration. Ellinor lämnade, som sisten ut, vårt underbara dagis Källan. Hon tycker att hon klarar det mesta, och det andra gör hon ändå. Simma lärde hon sig själv på semestern. Den simstilen har dock inget namn...

Julen tillbringar vi med mormor och morfar och Ias bröder med familjer i Skövde. Det ska bli skönt att koppla av från vardagsrutinerna för att istället julmysa och få tid till att ”bara vara” (dream on...;-) Det ser lovande ut med snön och kylan i Skövde, så vi hoppas kunna åka både skidor och skridskor på Billingen med kusinerna. Nyår firar vi i Linköping, och sedan sätter vardagen igång igen.

God Jul och Gott Nytt År, önskar familjen Bark

No comments:

Post a Comment